У зоні бойових дій поранено українського бійця

15:13, 08.07.2021
У зоні бойових дій поранено українського бійця

На "передку" не проходить жодного дня без стрілянини

Російські окупаційні війська обстріляли позиції українських військових у смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід». Внаслідок обстрілу один український захисник отримав кульове поранення.

 

Як інформує УМ, про це 8 липня у Фейсбуці повідомляє пресслужба ОТУ «Схід».

 

«Сьогодні, 08 липня, в смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» збройні формування Російської Федерації вкотре порушили режим припинення вогню та здійснили обстріл позицій українських захисників. Унаслідок ворожого вогню один український військовослужбовець отримав кульове поранення», - йдеться, зокрема, в повідомленні.

 

Як зазначається, воїна оперативно доправлено до лікувального закладу, де йому надається необхідна медична допомога. Стан його здоров’я – задовільний.

 

На місці події працює керівний склад військової частини та робоча група Військової служби правопорядку.

 

У пресслужбі також поінформували, що про дії збройних формувань Російської Федерації та її найманців повідомлено представників СММ ОБСЄ через Українську сторону СЦКК.

 

Нагадаємо, що минулої доби, 7 липня, в районі проведення операції Об’єднаних сил зафіксовано шість порушень режиму припинення вогню з боку російсько-окупаційних військ. У результаті обстрілів один військовий отримав осколкові поранення. Після надання першої медичної допомоги воїна транспортували до лікувального закладу. Стан пораненого – задовільний.зон