Підозрюваний у вбивстві в Білогородці дає свідчення

15:49, 23.06.2021
Підозрюваний у вбивстві в Білогородці дає свідчення

Підозрюваний - мешканець Білогородки.

 

Чоловік, якого правоохоронці у вівторок затримали за підозрою у вбивстві та підпалі будинку у Білогородці Київської області (внаслідок вибуху постраждали близько 100 осіб), наразі почав співпрацю зі слідством.

 

Як інформує УМ, про це 23 червня заявив заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко під час пресконференції.

 

47-річному вихідцю з Кременчуга перерізали горло, нанесли три удари ножем у груди, а також вирізали серце і частину легенів.

 

У вбивстві підозрюють моряка 1978 року народження, який проживав неподалік. Відомо, що затриманий має родину, яка мешкає у Севастополі.

 

«Щодо жорстокого вбивства у Білогородці, то підозрювана особа затримана, вона почала співпрацю зі слідством, її очікує підозра за частиною 2 статтею 115 ККУ – це вбивство з особливо обтяжуючими мотивами, і у подальшому буде кримінальна справа, суд і рішення суду. Якщо суд його визнає винним, то може бути (покарання - ред.) аж до пожиттєвого ув’язнення», - уточнив Геращенко.

 

Нагадаємо, що у п’ятиповерховому житловому будинку в Білогородці 21 червня о 13:20 у квартирі на третьому поверсі стався вибух з послідуючим горінням. Пожежа розповсюдилась на четвертий і п’ятий поверхи, а також покрівлю.

 

На місці пожежі виявили загиблу особу. Ще двоє осіб потрапили до лікарні.

 

У поліції Київщини поінформували, що причиною вибуху і пожежі у житловому будинку у Білогородці Київської області стала спроба приховати вбивство.

 

Правоохоронці затримали підозрюваного у справі і помістили до ізолятора тимчасового тримання.