Корчинський вимагає від РНБО закрити нові канали Медведчука

16:58, 12.05.2021
Корчинський вимагає від  РНБО  закрити нові канали Медведчука

"Братство" в Одесі вимагає закрити нові канали Медведчука

Партія «Братство» звернулася до РНБО з вимогою накласти санкції на нові телеканали Віктора Медведчука – «Академія» і «Здоровье».

 

Як інформує УМ, про це лідер партії Дмитро Корчинський заявив на своїй сторінці у фейсбуці.

 

На думку Корчинського, Медведчук купив ці канали в Одесі й зараз розкручує на загальнонаціональному рівні.

 

«Тепер промосковський пропагандист зі 112-го Піховшек щонеділі виступає на цих каналах. На місті відрубаних голів гідри виростають нові. Треба припалювати. Зараз в Одесі за адресою Стовпова, 28, де розташовані ці телеканали відбувається акція «Братства». Якщо підтягнеться достатньо одеських патріотів, накладемо санкції самі, ї не чекаючи РНБО», - повідомляє Дмитро Корчинський.

 

Також Корчинський зазначив, що «Братство» бореться проти промосковських телеканалів, починаючи з 2015 року.

 

«Блокаду телеканалу «Інтер», на жаль, ніхто не підтримав. Тривала акція проти «нюсвану». Багато хто з патріотів назвав нас за це провокаторами, й майже ніхто не підтримав. Тривала акція з метою перешкодити купівлі «ЗІКу»  Медведчуком. За це нас обливали брудом, а дехто з патріотів підтримав цю оборудку. Тому Медведчуку тоді все вдалося», - обурюється український політик.

 

«Згодом, знамено боротьби в нас підхопила РНБО. Проте, РНБО - неповороткий бюрократичний орган, вона не встигає за загрозами. Медведчук ще купує телеканали й розкручує для антиукраїнської пропаганди. Але «Братство» допоможе РНБО побачити нові загрози, а ви допоможіть «Братству» з цими загрозами боротися»,  - закликав українців  Корчинський.