У тирі Черкас поранили в голову школяра, дитина у важкому стані

14:27, 20.04.2021
У тирі Черкас поранили в голову школяра, дитина у важкому стані

Школяр у тяжкому стані, за його життя борються медики.

Учня 9 класу міської школи №2 поранили в голову в одному з тирів міста Черкаси у понеділок. Наразі школяр у важкому стані. 

 

«У тирі КДЮСШ №2, який знаходиться в приміщенні 9-ї гімназії, під час заняття з кульової стрільби в голову було поранено дев’ятикласника. Зараз хлопець перебуває у Черкаській обласній дитячій лікарні. Він у тяжкому стані, за його життя борються медики», –повідомила заступниця міського голови Черкас Анастасія Чубіна.

 

За її словами,  правоохоронці з’ясовують обставини, за яких сталась ця страшна трагедія. Тренера, на занятті у якого це все відбулося, уже відсторонено від виконання обовʼязків і взято під варту.

 

Пані Анастасія наголошує, що Департаментом освіти та гуманітарної політики вже проведені перевірки усіх приміщень тирів, у яких відбуваються заняття зі стрільби, і два з них поліція опломбовала – тир 26-ої школи та тир 9-ої гімназії.

 

Як повідомила місцевим ЗМІ Зоя Вовк з черкаського обласного управління поліції, за фактом вогнепального поранення девʼятикласника порушено кримінальне провадження за статтею №263 –це незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами та вибуховими речовинами, статтею №264 – недбале зберігання вогнепальної зброї і бойових припасів, та  ч.2 ст. ч.1 статті № 115 ККУ –замах на вбивство.

 

Як повідомляють в Черкаській обласній дитячій лікарні, нині школяра прооперовано, але стан його важкий.