Дорофєєва видалила відео з танцями на алеї Героїв Небесної Сотні

17:41, 24.11.2020
Дорофєєва видалила відео з танцями на алеї Героїв Небесної Сотні

Після великої кількості негативних коментарів, співачка видалила скандальний ролик

19 листопада ексучасниця гурту "Время и Стекло" Надя Дорофєєва під псевдонімом DOROFEEVA презентувала першу сольну пісню Gorit та кліп на неї. Зазаначимо, що відеокліп досить активно ротується на українських  музичних каналах. Тоді як зі своєї сторінки в Інстаграм співачка видалила презентаційний ролик, оскільки під постом користувачі залишали велику кількість негативних коментарів. 

 

Прем'єра кліпу артистки відбулася напередодні сьомої річниці Революції Гідності на її офіційному ютуб-каналі. 

 

Зокрема, Дорофєєва зняла ролик на пішохідному мосту Алеї Героїв Небесної Сотні.

 

На особистій сторінці в інстаграмі співачка опублікувала частину кліпу, де танцює на тлі банера зі своїм псевдонімом. Полотно розтягнули на пішохідному мосту на вулиці Інститутській. Саме там у 2013-2014 роках відбувалися трагічні події, саме там поклали свої життя Герої Небесної Сотні. Традиційно на цьому мості вивішують плакати з іменами загиблих та репресованих українців, проте на відео їх не видно.

 

За два дні короткий ролик переглянули понад мільйон разів. Колеги Наді Дорофєєвої привітали її з дебютним треком, проте кліп викликав негативні емоції у багатьох підписників Дорофєєвої. Користувачі мережі побачили в такому відео зневагу до загиблих на Майдані.

 

Надя Дорофєєва

 

Після великої кількості негативних коментарів, співачка видалила скандальний ролик. Проте й це не залишилося без уваги.

 

"Співачка Надя Дорофєєва, яка в останньому кліпі трясла сідницями на місці, де вбивали Небесну Сотню, повидаляла дописи з інстаграму з цією сценою. Під цими публікаціями сотні українців писали коментарі зі своїм обуренням, а Оля Полякова, Джамала та російські зірки вітали Дорофєєву. Гадаю, Наді варто нагадати, що ми все пам'ятаємо. І примітивне видалення дописів – не вихід. У США Бейонсе після того, як покрутила задом на фоні кадрів з катастрофою шаттла "Челенджер", отримала шквал критики. І потім вибачилась та змінила кліп. Дорофєєва ж мовчить, наче нічого й не сталось", – написав у фейсбуці Сергій Стерненко.

 

 

Він закликав запитати артистку, чому вона так вчинила, зауваживши, що коментарі публікацій у неї відкриті. Сергій залишив посилання на інстаграм-сторінку Дорофєєвої і наголосив, якщо коментарів буде багато, вона не зможе не відреагувати.

 

Як повідомляла УМ, Надя Дорофєєва звабливо вигиналася у кліпі на Алеї Героїв Небесної Сотні