Олег Синютка перемагає Андрія Садового у другому турі виборів мера Львова

14:01, 18.11.2020
Олег Синютка перемагає Андрія Садового у другому турі виборів мера Львова

Олега Синютку підтримує 51% виборців, а Андрія Садового - 49%.

Щонайменше 51% виборців Львова, які визначилися та підуть на вибори, планують підтримати у другому турі виборів міського голови кандидатуру нардепа від «Європейської солідарності» Олега Синютки, тоді як чинного мера Андрія Садового - 49%.  

 

Як повідомляє Україна молода, про це свідчать результати соціологічного опитування, проведеного агенцією "Социс".

 

Цікаво, що виборці, які голосували за інших кандидатів під час місцевих виборів 25 жовтня, у другому турі в більшості своїй підтримують саме Олега Синютку.

 

 

Зокрема, за кандидата від “ЄС” планують проголосувати більшість виборців Руслана Кошулинського (ВО «Свобода»), Ярослава Рущишина (“Голос”), Ігоря Кузьмака («Народний Рух України) та Ігоря Васюника.

 

Голоси Ігоря Зінкевича (“Варта”) приблизно порівно розподіляються між двома учасниками другого туру.

 

Андрія Садового у другому турі готові підтримати виборці Тараса Кльофи – кандидата від “Слуги народу” та Юлії Гвоздович (“Українська Галицька партія”).

 

Дане опитування проводилося в період з 29 жовтня – 10 листопада та у поєднанні двох способів: телефонне та анкетне опитування. Загалом було опитано 2 тисячі респондентів.

 

Варто нагадати, що агенція "Социс" проводила також дослідження настроїв електорату напередодні першого туру виборів мера Львова. Тоді лише їхні результати фактично співпали з офіційними даними від ТВК.