Нєбитов звільнив 10 поліцейських в Кагарлику

13:51, 30.05.2020
Нєбитов звільнив 10 поліцейських в Кагарлику

У Кагарлику також проведуть переатестацію всього особового складу поліції.

Глова поліції Київської області Андрій Нєбитов розповів про результати першого етапу внутрішнього розслідування у райвідділку Кагарлика. За його словами, вже після цього етапу там звільнили 10 працівників поліції.

 

Метою нашого розслідування є встановити причини й умови, які зробили можливими цей злочин, заявив Андрій Нєбитова в проєкті "Свобода слова Савіка Шустера". 

 

"Нині нам головне не допустити, щоб такі страшні речі могли повторитися. Поліцейські, які причетні до цього злочину, будуть покарані",- заявив керівник обласної поліції.

 

Перший етап службового розслідування стосувався 19 працівників поліції Кагарлицького райвідділку. Як наслідок, уже звільнені 10 з них.

 

Раніше, захист постраждалої заявляв, що підозрюваних у цій справі може бути більше ніж двоє поліцейських. Мовляв, ще кілька працівників поліції були у відділку й чули, як їхні колеги знущалися з людей.


Як повідомлчла УМ, 25 травня у місті Кагарлик Київської області було розформовано відділок поліції після інциденту з побиттям і згвалтуванням затриманої жінки.

 

Пдозрюваними виявилися поліцейські Сергій Сулима та Микола Кузів. Керівництво МВС заявило, що вони сядуть надовго.

 

У Кагарлику також проведуть переатестацію всього особового складу поліції.

 

26 травня обом підозрюваним обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на 60 діб без права внесення застави. Підозрювані своєї провини не визнають.