Віталій Лімборський загинув від ворожої кулі на Донеччині

14:07, 27.05.2020
Віталій Лімборський загинув від ворожої кулі на Донеччині

Віталій Лімборський сподівався, що стане прикладом для молодшого брата. (Фото 28-ї ОМБр імені Лицарів Зимового Походу)

Військовослужбовець 28-ї ОМБр імені Лицарів Зимового Походу, молодший сержант Віталій Лімборський загинув від ворожої кулі під час обстрілу позицій ЗСУ на Донеччині у вівторок, 26 травня ввечері.

 

Захиснику України було 24 роки.

 

Як інформує «Україна молода», прізвище загиблого воїна повідомила 28 окрема механізована бригада імені Лицарів Зимового Походу в середу.

 

«Із жалем повідомляємо про безповоротну втрату. Вчора, близько 19:45, в результаті влучання в голову ворожої кулі, захищаючи Україну, загинув молодший сержант Віталій Лімборський. Йому було 24 роки», - йдеться у повідомленні 28-ї ОМБр.

 

Побратими наводять цитату Віталія з інтерв’ю пресслужбі оперативного командування «Південь»:

 

«Те, що я підписав контракт і став молодшим сержантом відкрило нові горизонти у моєму самовдосконаленні. І рідні пишаються мною, особливо мама, а для меншого братика Антона, можливо, колись буду прикладом для наслідування».

 

У бригаді імені Лицарів Зимового Походу приносять глибокі співчуття рідним та близьким Віталія.

 

І додають: «Ніколи не пробачимо. Помстимося. Вічна пам’ять загиблому».

 

Віталій Лімборський уродженець села Констянтинівка Суботцівської сільської ради Знам’янського району Кіровоградської області, навчався в Суботцівській ЗОШ.

 

У цивільному житті Віталій Лімборський був дитячим тренером з футболу.

 

За даними «УМ», Віталій Лімборський - четверта бойова втрата ЗСУ на фронті у травні місяці. Зокрема, комбат Губанов загинув під час виконання завдання командування штабу Операції об’єднаних сил у Новоайдарському районі Луганської області: на шляху патруля бойовики заклали міну. Відтак, 22 травня на Луганщині оголосили днем жалоби. 

 

Раніше старший солдат 30-ї ОМБр імені князя Костянтина Острозького, 24-річний Олександр Карпика загинув від кулі ворожого снайпера поблизу Золотого на Луганщині у середу, 13 травня. 

 

23 травня у Павлограді провели в останню путь холодноярівця Євгена Сафонова, який загинув поблизу Кримського , після влучання міни у вантажівку з військовими.