«Своєрідний штаб»: Тищенко про роботу свого ресторану для VIP-гостей

14:27, 28.04.2020
«Своєрідний штаб»: Тищенко про роботу свого ресторану для VIP-гостей

Тищенко каже, що у "Велюр" зустрічається зі своїми помічниками.

Заступник голови парламентської фракції "Слуга народу" Микола Тищенко прокоментував повідомлення в ЗМІ про те, що його ресторан "Велюр" приймає відвідувачів під час карантину.
 
 
Сам депутат заявляє, що дотримується карантинних обмежень, а в своєму закладі проводить особисті зустрічі.

 

"Так, дійсно в ресторані «Велюр» іноді проходять особисті зустрічі. По складах читайте - "особисті зустрічі". Поодинокі зустрічі", - зазначив Тищенко в Instagram, Він додав, що "це своєрідний такий штаб".

 

"Але ресторан не працює для відвідувачів. Немає ніяких порушень і близько. Я суворо дотримуюся карантинних заходів і впевнений, що тільки розрив соціальної дистанції і тимчасове обмеження громадської активності дозволить нам стримати поширення інфекції ...", - підкреслив депутат.

 

За словами Тищенка, у "Велюр" він зустрічається зі своїми помічниками і "з невеликою кількістю людей, які так чи інакше готують велику програму ... перетворення міста Києва".

 

Як повідомляла УМ, журналісти в програмі "Наші гроші з Денисом Бігусом" з'ясували, що столичний ресторан "Велюр", який входить у мережу "Наша карта", що належить заступнику голови фракції "Слуга народу" Миколі Тищенку, під час карантину відвідували депутати, чиновники і бізнесмени.