Вселенський закон «Творення». Перемога України визначена як і загибель московської імперії зла

13:30, 30.04.2024
Вселенський закон «Творення». Перемога України визначена як і загибель московської імперії зла

Народи, які народжувались і виходили у широкі світи з українського етнотворчого казана, відомі під багатьма назвами. (facebook.com/GeneralStaff.ua)

Більш ніж 7500 року тому на святу землю сучасної України зійшов «ВИЩИЙ РОЗУМ», тут на київських пагорбах засвітилась «МИСЛЬ», яка творила могутні держави.
 
Виникнення п’ятої людської раси — раси аріїв пов’язане з пришестям у фізичний світ Сина Божого в особі Рами. РА — означає Сонце, Світло, Творець. Колір — золотий. МА — матерія, вода. Колір — блакитний.
 
Пришестя Рами відбулося у 55 ст. до н. е., тому саме з цього часу фіксується вибухоподібний розвиток Трипільської цивілізації наших пращурів, яка за своїм культурним, організаційним і технологічним рівнем на порядок перевищувала всі існуючі доти цивілізаційні форми.
 
Можливо, що Рама народився у 5508 році до н. е., тому цей рік вважається початком світу. Саме з цього часу — 5508 року до н. е. — в Україні протягом 7 тисячоліть велося літочислення «від сотворення світу», аж доки не було скасоване імператором Московії Петром Першим у 1721 р.
 
За арійським календарем, сьогодні 7532 рік.
 
Згідно з переказами, у Києві Рама заснував головне святилище нової цивілізації, тому Київ був духовним центром цивілізації. З цієї причини головні арійські обсерваторії Стоунгендж і Аркаїм побудовані на широті Києва на віддалі у 30 градусів довготи на захід і на схід від нього, а Київ і донині залишається чи не найбільшим центром паломництва на просторах Євразії.
 
На верхівці Дерева Життя України "сив соколонько гнізденько си в'є", щоб знести яйце, в якому зародиться життя. Українській Сокіл Волі творить Новий Світ.
 
Україна завжди була точкою зв'язку між людством та Духом Епохи.
Що означає — «бути українцем»?
Слово «Україна» (Оу-країна) буквально означає «країна-яйце», «країна-зародок», «країна-початок». Тому «бути українцем» означає творити нові світи.
 
І таке вже відбувалося не раз в нашій багато тисячолітній історії. Бо Україна — це колиска народів білої раси (п'ятої раси людства). Арійські народи, які народжувались і виходили у широкі світи з українського етнотворчого казана, відомі під багатьма назвами, зокрема:
 
• Руси (світлі, русяві).
• Самари-сумери-кімери-кімерійці (сонячні воїни).
• Гали-Галати-Галилеяни (тобто "білі", порівняйте з грецьким "гала" — молоко і українським "набіл" — молокопродукти).
• Гелони-Будини, які мали столицю Гелон (нині Більське городище, що над Ворсклою) і, за повідомленнями Геродота, говорили еллінською (геллонською) мовою.
• Кельти (тобто "люди холоду" — згадка про приполярну Гіперборею, порівняйте з англ. cold і нім. Kälte — холод).
• Таври (богатирі, "яр-тури" — носії сили турів, кентаври – кінні таври).
• Сколоти- СКІФИ (зовнішня назва — скити).
СКОЛОТИ — за даними Геродота (IV, 6), це власна самоназва всіх скіфів за іменем царя, тоді як "скіфами" їх називали греки.
• Анти (богатирі, герої, від яких пішли "антична культура" і "античні (тобто, героїчні) часи").
• Роксолани (від русколань — руська земля).
• Россомони (від русо-ман — русява людина).
• Черкаси (священні воїни).
• Козаки (воїни, мечоносці).
• УКРИ (мудреці, "учителі волхвів").
 
За прадавньою традицією корінь "УК" означає знання, життєву мудрість.
Звідси походять слова з корінем "ук": наука, укий — вчений, неук — невчений, профан. Слово «ук, укий» — означає «навчений, знаючий, вiдаючий».
 
«Ук- ра» — «Ра-сини» — «б-ра-хмани» — «раx-мани» — «Б-Ра-хма» — вловлюєте зв’язок мiж цими словами? Вони — одного кореня i означають iм’я Творця Всесвiту Брагму — Браму — Ра.
 
Лiтопис «Повiсть временних лiт», написаний християнським монахом Нестором-лiтописцем, дає нам розшифровку, хто такi укри: «Укри — суть глаголящi брахмани, якi ведуть благочестиве життя, не їдять м’яса, не п’ють вина, не чинять блуду».
 
В упередженостi християнського монаха звинуватити важко. Написаний цей лiтопис в 11 ст. н. д., виходить, що вiн ще застав цих легендарних укрiв.
 
Виходить, що укри якраз i є тi ведичнi брахмани, що священним словом та мантрами творили та тримали лад у свiтобудовi й суспiльствi, гармонiзуючи весь навколишнiй простiр.
 
Укри — це специфiчна група людей, древня каста, iнтелектуальна верхiвка древнього суспiльства, носiї високих духовних знань.
Це обдарованi вiд природи люди — володарi давнiх ведичних знань, люди з надзвичайно розвиненою власною енергетикою (бiоенергетикою), здатнi впливати на оточуючих людей i свiт.
 
Це — носiї дуже давнього свiтогляду, який вони тисячолiттями(!) поширювали на величезних просторах Євразiї.
 
Проте життя рухається, як КОЛОВОРОТ. І це добре було відомо нашим пращурам — трипільцям, народу, який започаткував «Золоту добу» людства і жив вільно, творчо, згідно закону розвитку і процвітання в гармонії, без воєн, розбрату й чвар.
 
Найдревнішим і найважливішим символом наших пращурів з часів Трипільської культури був і є Триглав, або Трисил (відомий нині більше як Тризуб).
Триєдність це — Вселенський закон «ТВОРЕННЯ-ЗБЕРЕЖЕННЯ-РУЙНУВАННЯ», а потім — знову «ТВОРЕННЯ».
 
Існує триєдність у процесі розвитку цивілізації: виникнення, ріст, затухання, — і знову народження.
Розвиток цивілізацій циклічний, історія України теж циклічна.
І прив’язана до впливу КОСМІЧНИХ ЦИКЛІВ.
 
Починаючи з 3102 року до н.е. людство поступово входило в темну еру Калі-Юги, де матеріальне перевищувало духовне, невігластво перемагало мудрість, брехня — правду, а зло — добро.
 
В темні планетарні часи Ночі Сварога, про які попереджали нас волхви, відбулося затухання українського світла, духовний, інтелектуальний, економічний занепад з загрозою втрати державності.
 
Символом темної епохи Калі-Юги являється п’ятикутна зірка (яка стала перевернутим символом більшовиків-комуністів) — 2 промені зверху — три унизу, тобто 2 проти 3, або 2/3. Це означає 2/3 темряви проти 1/3 світла.
 
Порушення БАЛАНСУ сил світла і темряви становить причину розв’язування воєн і занепаду.
У людському суспільстві завжди існує баланс Добра та зла.
2/3 — це Дві третини суспільства — переважаюча більшість, а одна третина — це меншість.
 
У вигляді десяткового дробу 2/3 — це 2:3 = 0,666, умовно кажучи «666».
«666» — «число людське», дві третини суспільства, і коли 2/3 суспільства і більше своїми думками і діями підтримують війну і антихриста, зло переважує і стає абсолютним.
 
Фюрера Московії путіна породило «дике плем’я рабів-варварів-нелюдів», яке називає себе «росіянами». Його жахливі, криваві злочини проти людяності бачить увесь світ, але на московських болотах рейтинг «божевільного з ядерною кнопкою» путіна тільки зростає. Діяльність воєнного злочинця, щодо якого виданий міжнародний ордер на арешт, схвалюють 80% «росіян», як у нацистській Німеччині фюрера гітлера підтримувало понад 90% німців.
 
Народ України-Русі, на сонячних пагорбах якої тисячі років сяяло світло Вищого розуму, що створював могутні Держави, в епоху Ночі Сварога, темну епоху брехні і невігластва, породив «малороса какая разніца» Зеленського.
 
Під час ВІЙНИ більш ніж 2/3 активного суспільства — 13 541 528 невігласів (73% з тих, хто прийшов на другий тур голосування або 45% від всіх зареєстрованих виборців) обрали «по приколу», бездумно представника «руского міра», повного дилетанта в державних, міжнародних і воєнних справах верховним головнокомандувачем ЗСУ, який неодноразово ухилявся від призову в армію під час мобілізації, публічно жартував над отриманими повістками, цинічно висміював українців і Україну, переховуючись за кордоном.
 
У квітні 2019 року 73% невігласів вибрали ГАНЬБУ, а у лютому 2022 року ВСІ українці отримали і ГАНЬБУ, і ВЕЛИКУ ВІЙНУ. Все те трагічне (смерті, біженці, руйнування, окупація), яке українці мають сьогодні — це результат гріховного вибору 73% йолопів поводирем України дилетанта Зеленського. Ті, хто голосували за «голограму Голобородька» і веселилися на шоу його «95-го кварталу», ним так сьогодні залякані, що бояться «піаніста-танцюриста» як кролик удава.  
 
Замість того, щоб будувати оборонний щит для України, за три роки президентське шапіто роззброїло і розікрало Україну, кинуло її в горнило великої кривавої війни, злочинно здало путіну південь країни на поталу і розграбування, поховало сотні тисяч українців, зробило пораненими, інвалідами і каліками десятки тисяч військових, довело десятки мільйонів людей до страждань, горя, сліз і митарств по світу. 
 
Українці самі, своїми руками, через відсутність розуму, критичного мислення, під час війни з російським ядерним монстром підпалили свою країну з середини, передавши повну владу тим, кому Україна потрібна лише для особистого збагачення.
 Як сказав «мудрий» батько «найвеличнішого преЗЕдента всіх часів і народів»: «Ему это президенство до одного места».
 
Ця влада не здатна здійснити найвищу місію країни — перемогти російську імперію зла і стати Духовним і Інтелектуальним провідником людства. Бо результат не може бути більш видатним, ніж рівень інтелекту і духовності, яким наділений центр керування країною.
 
«Основна проблема України — це моральна деградація, а все інше — наслідки», говорять духовні лідери нації.
 
 
 
Зараз Україна бореться за своє існування ціною життів найкращих синів і доньок.
Ми знову опинилися на порозі глобальної зміни Великих космічних циклів. Наш герб Триглав, Трисил втілює закон «Творення-Збереження-Руйнування», а потім — знову «Творення…».
 
З 2012 розпочався Ранок Сварога, який несе Україні чергове оновлення і відродження з попелу як птах Фенікс.
В час сходження Сонця нового космічного циклу завжди виконується давнє арійське гасло: «Нас мало, але ми переможемо!».
 
Саме тому, не дивлячись на те, що ніхто в світі не вірив, що Україна протримається більше трьох діб від навали московської орди. УкРАїна вистояла, перемогла духовно і ментально і продовжує боротися до Перемоги, яка обов’язково буде. Весь світ побачив, що українці — нація нездоланна, це нація переможців!
 
Володіючи ведичними знаннями про зв’язок часів, Божественну місію і вище призначення Українського народу, ми знаємо, яке майбутнє нас очікує. Перемога УкРАїни визначена Творцем як і загибель московської імперії зла. Як визначено, так і буде! 
 
На верхівці Дерева Життя України "сив соколонько гнізденько си в'є", щоб знести яйце, в якому зародиться життя. Українській Сокіл Волі творить Новий Світ.
 
Читайте також; 
 
 
Ірина Омельченко (ОМІРА), Майстриня Далекого Сходу, поетеса, письменниця