Командувач ССО Хоренко на Запоріжжі: «Якщо ти воїн, ти любиш битву»

15:40, 16.10.2023
Командувач ССО Хоренко на Запоріжжі: «Якщо ти воїн, ти любиш битву»

Командувач ССО відвідав військові підрозділи на Запорізькому напрямку (facebook.com/usofcom)

Командувач Сил спеціальних операцій ЗСУ Віктор Хоренко провів огляд військових підрозділів, що входять до Оперативного командування "Таврія" на Запорізькому напрямку.

 

Під час візиту генерал-майор також ознайомився з останніми даними щодо ситуації в оперативній зоні на південному напрямку. 

 

Як інформує Україна молода, про це повідомляє пресслужба ССО.

 

Зокрема, пан Хоренко заслухав інформацію про вже проведені спеціальні операції та ті, що наразі перебувають на етапі підготовки.

 

Зазначається, що Командувач ССО також поспілкувався з бійцями, які виконують завдання на лінії оборони та поза її межами. 

 

«Якщо ти воїн, ти любиш битву. Так, війна – це кров, страждання і втрати. Але, окрім цього, війна – це братерство, лють і сила. Ми не маємо іншого вибору, як знищити ворога та звільнити українську землю.

 

Я вдячний всім вам за те, що кожного дня здобуваєте перемогу. І робите це завзято і успішно, демонструючи власними діями, що один із головних принципів ССО – це перевага якості над кількістю», – сказав Віктор Хоренко воїнам.

 

 

Як повідомляла УМ,раніше командувач Сил спеціальних операцій Віктор Хоренко неодноразово відвідав Бахмут. Він називав ситуацію в місті складною, але заявив, що робота спецпризначенців доводить перевагу якості над кількістю.