Арестович нецензурно лаявся через скандал із курсантками на підборах

16:49, 04.07.2021
Арестович нецензурно лаявся через скандал із курсантками на підборах

Речник української делегації в Тристоронній контактній групі Олексій Арестович (Фото: з Фейсбук)

Речник української делегації в Тристоронній контактній групі й радник голови Офісу президента Олексій Арестович у нецензурній формі прокоментував статтю про тренування українських курсанток на підборах.

 

Як інформує УМ,  все почалося коли у Facebook-спільноті «Нєжинскій Гурок» опублікували скріншот статті The Guardian про скандал довкола тренувань курсанток на підборах.

 

Видання назвало цей вибір «ідіотським», а користувач соцмережі у лайливій формі тегнув Арестовича, який так само не поліз за словом у кишеню.

 

«Курсантки особисто висловили бажання йти на параді в парадній формі, яка автоматично передбачає підбори. Їм дали можливість обрати з двох видів взуття більш зручний, після одного експериментального проходження. Якщо кого "Гардіан" і образила, то перш за все дівчаток-курсанток самих. І ти туди ж, обс*с дешевий. Так що зверни свій «Гардіан»і запхни собі в ж*пу», – написав Арестович у коментарях.

 

Надалі між автором Facebook-публікації та Арестовичем продовжився «обмін люб'язностями» в коментарях.

 

Зрештою, Арестович запропонував опоненту «підійти в понеділок на 11:00 на Банкову» та пообіцяв «приділити» йому «десять хвилин».

 

 Той у відповідь порадив Арестовичу «взяти серветки».

 

Нижче Арестович виправдався за свою лайку, мовляв, «іншої мови ця когорта не розуміє».

 

Нагадаємо, що це вже не перший скандал у соцмережах за участі речника української делегації у ТКГ.

 

У березні Арестович на прохання написати пост у соцмережі щодо засідань ТКГ українською мовою послав користувача за відомим маршрутом на три літери.