Володимир Бєлов з Мукачева загинув під час обстрілу Водяного

10:52, 12.06.2021
Володимир Бєлов з Мукачева загинув під час обстрілу Водяного

Боєць "Закарпатського Легіону" Володимир Бєлов був уродженцем міста Мукачеве.

Військовослужбовець 128-ї окремої гірсько-штурмової бригади ЗСУ Володимир Бєлов загинув під час ворожого обстрілу позицій ООС в районі селища Водяне на Приазов’ї у п’ятницю близько 15.45.

 

Захисник України отримав осколкове поранення несумісне з життям. 37-річний Бєлов був уродженцем міста Мукачеве.

 

Як повідомляє Україна молода, прізвище полеглого воїна оприлюднили Закарпатська ОДА і спільнота «Волонтери Закарпаття» у суботу.

 

"Учора близько 15:45 перестало битися серце Володимира Бєлова. Унаслідок обстрілу збройними формуваннями Російської Федерації мукачівець отримав травми, несумісні з життям", - йдеться у повідомленні Закарпатської облдержадміністрації.

 

Колишній командир 128-ї закарпатської бригади, Герой України, полковник Сергій Собко так написав у соцмережах про цю втрату «Закарпатського Легіону»:

 

«Хтось не знає тієї клятви, яку дав цей Воїн. Не чув й одного слова, яке Він говорив. Але ми знаємо, що Він своїм одним найвищим актом підсумував всі чесноти людей та громадян. За любов до Батьківщини Він прийняв смерть. Він не вибирав, коли і де битися. Все, що Він вибрав – захистити тих, кого Він любить і навіть тих людей, яких не знав. Вічна пам‘ять Вам, друже…».

 

Волонтери і місцева влада Закарпаття висловлюють щирі співчуття рідним та близьким загиблого захисника.

 

«Низький уклін батькам Володимира за виховання мужнього патріота. Світла пам’ять Вам, солдате!», - наголосили у спільноті «Волонтери Закарпаття».

 

Як повідомляла «УМ», днями в реанімації Вінниці від важких травм і опіків після ДТП помер боєць полку «Азов» Валерій Алмазов з позивним «Легіонер».

 

У Києві попрощалися із заступником командира окремого загону спецпризначення «Азов» з тилу, старшим лейтенантом Олександром Павлюком з позивним «Чак», який несподівано пішов із життя.