Сергій Коробцов похований з військовими почестями у Коростені, фото

13:39, 10.05.2021
Сергій Коробцов похований з військовими почестями у Коростені, фото

Сергій Коробцов назавжди лишився 22-річним. (Фото міськради Коростеня)

Воїн 58-ї окремої мотопіхотної бригади імені гетьмана Івана Виговського Сергій Коробцов похований з військовими почестями у рідному селі Ушомир поблизу Коростеня Житомирської області у неділю.

 

Із захисником України, який загинув від кулі ворожого снайпера, що поцілив у прилад нічного бачення поблизу селища Піски, прощалися у центрі міста.

 

Як інформує Україна молода, про це повідомляє міськрада Коростеня.

 

Попрощатися із загиблим Сергієм Коробцовим прийшли понад тисяча місцевих жителів, рідних та близьких героя-розвідника, представники обласної і місцевої влади.

 

 

Хлопцю назавжди 22. У загиблого залишилися дружина та маленький син. Співчуття батькам та родині загиблого висловив міський голова Володимир Москаленко.

 

«Від усієї Коростенської міської територіальної громади висловлюємо слова вдячності батькам за те, що виховали справжнього патріота України. Він наш герой і пам’ять про його вічна!», - зазначають у мерії Коростеня.

 

 

Військового поховали у селі Ушомир Коростенського району.

 

Своє глибоке співчуття висловили мер міста Володимир Москаленко, голова Житомирської облради Володимир Федоренко та народний депутат Володимир Арешонков.

 

 

Матері героя вручили грамоту шани та скорботи.

 

"Йому лише 22, тепер навіки... Більше не побачить дружина його посмішки. Він не зможе побачити, як зростає його синочок, як робить перші успіхи в житті...", - такі сумні слова пишуть мешканці Коростеня у соцмережах.

 

 

Відомо, що загиблий пройшов навчання по керуванню безпілотними літальними апаратами та підписав військовий контракт.

 

Як повідомляла «УМ», Сергій Коробцов загинув 6 травня під Пісками від кулі ворожого снайпера.