Речник ТКГ Олексій Арестович нецензурно лається через українську мову

13:24, 16.03.2021
Речник ТКГ Олексій Арестович нецензурно лається через українську мову

Олексій Арестович нахабно посилає на три літери за прохання щодо української мови спілкування.

Спікер ТКГ та радник з інформаційної політики голови української делегації у Мінській групі Олексій Арестович нецензурно вилаявся у відповідь на прохання користувача  написати пост у соцмережі щодо засідань Тристоронньої контактної групи українською мовою.

 

Про це повідомляє Україна молода з посиланням на скандальний пост Арестовича у Facebook  у вівторок.

 

Зокрема, речник ТКГ оприлюднив у соцмережі власне селфі під час засідання ТКГ і написав пост російською мовою:

 

 

"Українська делегація в ТКГ - це як перемовник, який утримує терориста розмовами, поки підбирається спецназ... І якщо ми забрали хоча б одного заручника, домовилися пронести їжу, надати медичну допомогу - значить, уже говорили не дарма".

 

 

Окремі користувачі попросили Арестовича як представника української делегації в ТКГ опублікувати допис українською мовою на що він коротко і брутально відповів: "Пішов на х*й. Так зрозуміліше?".

 

 

Ця неадекватна реакція речника ТКГ неабияк обурила багатьох користувачів, які лишили чимало гнівних коментарів під постом Арестовича.

 

Як повідомляла «УМ», скандальний блогер і актор Олексій Арестович був призначений радником української делегації з інформаційної політики у Тристоронній контактній групі (ТКГ) з мирного врегулювання конфлікту на Донбасі у жовтні 2020 року.