Морпіх Руслан Волков помер від опіків після підриву під Новгородським

16:04, 08.09.2020
Морпіх Руслан Волков помер від опіків після підриву під Новгородським

Матросу Руслану Волкову було лише 20 років. (Фото 35-ї окремої бригади морської піхоти)

Матрос 35-ї ОБМП ім. контр-адмірала Михайла Остроградського Руслан Волков помер у лікарні внаслідок чисельних опіків, отриманих під час підриву автомобіля на невідомому вибуховому пристрої у зоні проведення ООС в районі села Новгородське Донецької області.

 

Йому було лише 20 років. Руслан був мешканцем міста Ананьїв Одеської області. 

 

Як інформує «Україна молода», прізвище загиблого захисника України повідомила 35 окрема бригада морської піхоти ім. контр-адмірала Михайла Остроградського у Facebook  у вівторок.

 

«Матрос Волков Руслан Михайлович – вогнеметник вогнеметного взводу роти радіаційного, хімічного, біологічного захисту військової частини А0216, 04.01.2000 року народження», - зазначили у бригаді.

 

Бойові побратими морського піхотинця додають: «Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким Руслана Михайловича у зв’язку із його загибеллю. Вічна пам’ять українському Захиснику!».

 

Як повідомляла «УМ», морпіх помер від опіків у реанімаційному відділенні госпіталя після підриву на вибухівці.

 

Відомо, що військові прямували до місця гасіння осередків тління, але автомобільна розливна станція АРС-14 підірвалася на міні у неділю, 6 вересня. Важкі опіки отримали двоє бійців.

 

6 вересня штаб ООС також повідомив про загибель двох військовослужбовців, які були відрізані полум’ям від решти особового складу поблизу Верхньоторецького на Луганщині та підірвалися на невідомому вибуховому пристрої на мінному полі противника.

 

Молодший сержант 14-ї механізованої бригади ЗСУ Тарас Кубійович загинув від кулі ворожого снайпера поблизу села Причепилівка, що в районі Кримського  Новоайдарськго району Луганщини у неділю.