У Запоріжжі полковник Нацгвардії Григорян відмовився надати транспорт «азовцям» для здачі крові товаришу

12:43, 24.07.2020
У Запоріжжі полковник Нацгвардії Григорян відмовився надати транспорт «азовцям» для здачі крові товаришу

В прольоті техніки азовцям відмовив в.о. полковник Ігор Григорян.

Боєць полку "Азов" Олег Черевко був побитий у Запоріжжі. У чоловіка важка черепно-мозкова травма, перелом основи черепа і він уже третій день перебуває у важкому стані в лікарні.

 

Як інформує УМ, про це повідомляє Цензор.НЕТ.

 

Зазначається, що інцидент стався після того, як Черевко заступився за дівчат, яких на вулиці ображав агресивний чоловік.

 

У відповідь на зауваження "азовця", чоловік завдав удару бійцеві полку. У результаті Черевко вже третій день бореться за життя в місцевій лікарні Запоріжжя - у нього важка черепно-мозкова травма, перелом основи черепа і він досі перебуває в комі.

 

Зловмисника затримала поліція - ним виявився раніше судимий житель Запоріжжя 1991 року народження.

 

 

"З метою надати побратиму допомогу, в "Азові" організували збір охочих здати плазму крові для Олега. У зв'язку з цим полк "Азов" подав у Національну гвардію заявку на транспорт для перевезення особового складу з Маріуполя в Запоріжжя. Дозвіл "Азову" отримати не вдалося - в прольоті техніки нам відмовив в.о. начальника Східного територіального управління Національної гвардії полковник Ігор Григорян", - повідомили в полку "Азов".

"Командування та особовий склад полку категорично засуджують рішення полковника Ігоря Григоряна. Таке ставлення до життя бійця є неприпустимим і свідчить про повну відсутність будь-якої моралі та здорового глузду", - йдеться в повідомленні.