Раїса Малишева померла від коронавірусу в Італії

08:19, 14.03.2020
Раїса Малишева померла від коронавірусу в Італії

Раїса Малишева працювала в Італії офіційно.

66-річна українка Раїса Малишева померла від коронавірусу Covid-19  в Італії у п’ятницю. Кілька днів тому її госпіталізували та підтвердили, що вона заражена коронавірусом.

 

 Про смерть Раїси Малишевої повідомила її племінниця Ольга Батюк.

 

«Моя ріднесенька тьотя Раїчка....Тебе не стало, опустошилася надія, згасла свічечка.... А ми так вірили! Вибач, що у цьому страшному світі ти світила завжди світлом і добром на відміну від інших! Вибач, що не змогли помогти нічим... Вибач, що залишилася сама у такий страшний час... Вибач за все! Спочивай з миром! Не вірю.... Серце щемить від болю! Для мене ти залишишся незабутньою та неповторною на завжди! Спи спокійно дорогесенька... Мої щирі співчуття Люді доці, Сашкові онуку, рідним та близьким!», - написала Ольга Батюк.

 

Співчуття родичам померлої в Італії українки висловило Міністерство закордонних справ України в соцмережах в ніч на суботу.

 

Як повідомила у Facebook  активістка української громади в Італії Оксана Федьків, пані Раїса офіційно (з усіма належними документами) працювала у місті Ровато провінції Брешія. Кілька днів тому вона була госпіталізована у дуже тяжкому стані до однієї з лікарень К’яри.

 

У четвер, 12 березня, діагноз підтвердили лабораторно, жінці надавали відповідне лікування. Утім, врятувати її не вдалося.

 

Нагадаємо, іншу громадянку України, яка раніше захворіла в Італії на коронавірус та лікувалася в Неаполі, виписали з лікарні.

 

Як повідомляла «УМ», Італія – друга країна за кількістю загиблих від коронавірусу після Китаю. Станом на 13 березня там померли 1016 людей.

 

13 березня першу смерть від коронавірусу зафіксували в Україні – померла 71-річна жінка з Радомишля Житомирської області.