Поведінка Безуглої щодо Залужного є неприпустимою – Веніславський

00:33, 27.11.2023
Поведінка Безуглої щодо Залужного є неприпустимою – Веніславський

Залужний жодного разу не відреаував на провокації Безуглої.

Представник президента у Верховній Раді, член Комітету ВР з питань нацбезпеки, оборони та розвідки Федір Веніславський вважає неприпустимими закиди одіозної депутатки Мар’яни Безуглої на адресу Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного.

 

Реагуючи на вимогу Безуглої відправити Залужного у відставку, він заявив, що перебування цієї пані в комітеті може становити реальну загрозу національній безпеці.

 

Як інформує Україна молода, про це пан Веніславський сказав у коментарі «Главкому» в ніч на понеділок.

 

«В умовах війни це може мати вкрай негативні наслідки. Тим паче з огляду на ті чутливі питання, які розглядає комітет (Комітет Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки, – ред.)», - акцентував представник  президента у ВР.

 

Перед тим Мар’яна Безугла заявила, що слід відправити Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного у відставку через те, що військове керівництво нібито не має плану війни на 2024 рік.

 

«Так, Головнокомандувач ЗС України, не зміг надати план задуму на 2024. Ні великий, ні маленький, ні асиметричний, ні симетричний.

 

Військові просто сказали, що їм треба забирати не менше 20 тис. громадян на місяць. Ця проблема наростала влітку, як на Ставці так і в парламенті при плануванні бюджету на 2024.

 

Ми питали, під що планувати? Як ви бачите війну? Чому створення бригади, а не доукомплектування існуючих? Скільки коштуватиме бригада, нова бригада? Це ж ще нові штаби, що з бойовими підрозділами? Чи закладати кошти під ротацію і демобілізацію? Що з навчанням? Що з ротаціями?», - написала Безугла у провокативному дописі в соцмережах.

 

І додала: «… зараз ситуація така, що якщо військове керівництво не може надати ніякого задуму на 2024 рік, а всі їхні пропозиції щодо мобілізації зводяться до того, що треба більше людей без жодної пропозиції зі змін системи ЗСУ, то таке керівництво має піти».

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський та Залужний. Розбіжності чи спільна медійна операція?