Зеленський обіцяє росіянам відповідь за удари по критичній інфраструктурі

13:58, 25.10.2023
Зеленський обіцяє росіянам відповідь за удари по критичній інфраструктурі

Зеленський запевняє, що Україна готується до ударів терористів по енергетичній інфраструктурі. (Фото Офісу президента)

Президент Володимир Зеленський отримав звіти про надходження техніки, боєприпасів, нові контракти й нову географію постачання під час щоденного селектору в середу.

 

Також глава держави заслухав інформацію з передової та щодо наслідків нещодавніх обстрілів росією території України, в тому числі по критичній інфраструктурі.

 

Як інформує Україна молода, про це Володимир Зеленський повідомив у соцмережах.

 

За його даними, на фронті, зокрема, в районі Куп'янська та Авдіївки тривають важкі, в’язкі бої, але українські воїни тримають позиції.

 

«Ворог намагається нищити без розбору все, до чого може дотягнутися. Берислав, Борова. Усуваємо наслідки обстрілів, допомагаємо людям.

 

Готуємося до ударів терористів по енергетичній інфраструктурі. Цьогоріч не лише захищатимемося, а й відповідатимемо», - заявив Верховний Головнокомандувач.

 

І додав: «Ворог це добре знає. Спочатку прибрали з Криму флот, тепер переміщують і свою авіацію далі від наших кордонів».

 

Як інформувала «УМ», напередодні Зеленський підтвердив, що Україна має намір вражати російський військово-морський флот навіть на окупованій території, зокрема в Абхазії.