«Слуги» обіцяють покарати нардепів Дмитрука і Куницького за побиття хлопця

12:22, 06.10.2023
«Слуги» обіцяють покарати нардепів Дмитрука і Куницького за побиття хлопця

Нардепи Артем Дмитрук та Олександр Куницький. (Фото з відкритих джерел)

Речниця фракції "Слуга народу" Юлія Палійчук висловила рішучу вимогу покарати всіх винних у бійці, в якій брали участь депутати Артем Дмитрук та Олександр Куницький. 

 

Як інформує Україна молода, про це вона повідомила в інтервʼю Інтерфаксу-Україна.

 

"За результатами перевірки правоохоронними органами цього інциденту, що трапився, має бути надано юридичну кваліфікацію, а винних має бути покарано, незалежно від статусів", - зазначила вона.

 

Палійчук додала, що наразі фракція очікує від правоохоронних органів результатів перевірки.

 

"Те, що ми побачили на відео, - неприйнятно і неприпустимо. І ми засуджуємо будь-які прояви насильства в суспільстві", - підсумувала вона.

 

Водночас, правоохоронці вбачають ознаки хуліганства та завдання умисних тілесних ушкоджень середньої тяжкості у діях позафракційного депутата Артема Дмитрука та депутата від фракції "Слуга народу" Олександра Куницького, які напередодні зчинили бійку в Києві.

 

Зокрема, Національна поліція та Державне бюро розслідувань вивчили ситуацію і надали відповідні дані для розгляду до Офісу генерального прокурора.

 

В діях народних депутатів вбачаються ознаки злочину, передбаченого статтями 122 та 296 Кримінального кодексу України.

 

Як повідомляла УМ, в центрі Києва сталася бійка за участю позафракційного депутата Артема Дмитрука та депутата від фракції "Слуга народу". 

 

Нардепи заявили, що хлопець напав на них першим під час перевірки кол-центру. Поліція проводить перевірку.