Зеленському у Нью-Йорку вручили премію Atlantic Council Global Citizen Awards

17:03, 21.09.2023
Зеленському у Нью-Йорку вручили премію Atlantic Council Global Citizen Awards

Свою нагороду Зеленський присвятив усім військовим та їх батькам, загиблим дітям та тим, хто не покинув Україну

У Нью-Йорку відбулася урочиста церемонія вручення премії Atlantic Council Global Citizen Awards Президенту України Володимиру Зеленському. 

 

Як інформує Україна молода, про це повідомляє Офіс глави держави у Телеграмі.

 

«Цю нагороду я присвячую всім українцям та українкам в уніформі. Я присвячую цю нагороду всім нашим дітям, яких убили російські терористи, – ми ніколи не забудемо цього. Я присвячую цю нагороду всім батькам, матерям, які зростили таких відважних українських солдатів, а також усім учителям, усім лікарям, які не покинули Україну з початком повномасштабної війни», - зазначив Зеленський.

 

Він також присвятив цю нагороду всім партнерам України - США, ЄС та всім сміливим країнам, які були поруч із нами й підтримували нас.

 

«Дуже вам дякую! Я присвячую цю нагороду всім людям у світі, які борються за свободу й демократію, як і ми, українці. Слава Україні!» – додав Президент.

 

У пресслужбі ОП  розповіли, що премією відзначають видатних людей, котрі роблять внесок у покращення світу.

 

Найвищу нагороду Atlantic Council присудили та передали главі держави у травні поточного року в Києві. У Нью-Йорку відбулась офіційна церемонія вручення відзнаки.

 

Як повідомляла УМ, Президент України Володимир Зеленський зустрівся з Федеральним канцлером Німеччини Олафом Шольцом на полях Генасамблеї ООН у Нью-Йорку.