«Справжній вчений»: Ілля Кива порівняв себе із Галілеєм і Коперником

15:21, 15.05.2021
«Справжній вчений»: Ілля Кива порівняв себе із Галілеєм і Коперником

Ілля Кива вважає себе справжнім вченим. (Фото з ФБ-стоірнки Іллі Киви)

Одіозний народний депутат від ОПЗЖ Ілля Кива привітав науковців з Днем науки у суботу.

 

На його думку, він як «справжній вчений» постраждав через свою наукову діяльність, як свого часу Микола Коперник і Галілео Галілей.

 

Як повідомляє Україна молода, про це скандальний обранець Ілля Кива написав на своїй сторінці в Facebook.

 

"Вітаю колеги з Днем Науки!!! P.S. справжні вчені - це ті, хто постраждав через науку - Галілей, Коперник, Кива!!!))", - написав нардеп від ОПЗЖ.

 

 

Нагадаємо, нещодавно Ілля Кива зі скандалом нібито «захистив» дисертацію і отримав ступінь кандидата наук з державного управління.

 

При цьому парламентарій не зміг відповісти на окремі питання членів комісії, заявивши, що зробить дасть відповіді в своїй наступній науковій роботі.

 

Львівський лікар, викладач Українського католицького університету, колишній речник МОЗ Олександр Ябчанка публічно спалив свій диплом кандидата наук на знак протесту проти ганебного «захисту» дисертації кандидата наук нардепом від ОПЗЖ Іллею Кивою.

 

Водночас, наукового керівника Киви Володимира Гурковського, який допомагав йому із дисертацією, звільнили з роботи. Тоді як депутат пообіцяв йому  посаду міністра, коли прийде до влади разом із ОПЗЖ.