Притула готовий взяти відповідальність керувати «Голосом»

14:12, 14.04.2021
Притула готовий взяти відповідальність  керувати «Голосом»

Сергій Притула: партії "Голос" потріне нове керівництво.

Один із "фронтменів" партії "Голос" Сергій Притула після програшу на виборах міського голови Києва восени фактично зник з повідомлень власної політсили.

 

Саму ж партію почало лихоманити .

 

Колишній кандидат у мери Києва Сергій Притула заявив, що голова партії "Голос" Кіра Рудик відмовила йому у проханні очолити київський осередок партії. 

 

Наразі відомий український шоу-мен і активіст Сергій Притула заявляє про амбіції очолити партію «Голос».

 

Як інформує УМ, проце Притула заявив в інтерв’ю ВВС News Україна.

 

За словами політика, «партія йде не туди і переживає величезні проблеми саме через керівництво».

 

«…  амбіція у мене є і я не буду цього заперечувати. Але якщо хтось буде вважати, що постать Притули достатньо контроверсійна, що я не потягну партію і мені краще бути на інших позиціях – питань немає. Оберіть будь-якого іншого функціонера, до якого є довіра партійців», – сказав Притула.

 

 У лютому 2021 року Сергія  Притулу виключили з політради партії «Голос», він також перестав бути заступником голови партії.

 

Нагадаємо, 29 березня низка нардепів фракції «Голос» оприлюднили спільну заяву, в якій закликали ініціювати проведення з’їзду партії, щоб обрати нове керівництво та змінити статут.

 

Депутати у заяві звинуватили керівників партії і фракції Кіру Рудик та Ярослава Железняка в тому, що вони використовують «Голос» для «самопіару та підігрування влади».

 

Сергій Притула був одним з тих, хто підтримав проведення позачергового з’їзду партії, на якому члени фракції у парламенті вимагають переобрати керівництво.