Зеленський оновив склад РНБО: увів Федорова

15:33, 19.03.2021
Зеленський оновив склад РНБО: увів Федорова

Сьогодні відбудеться засідання РНБО.

Президент України Володимир Зеленський оновив склад Ради національної безпеки та оборони (РНБО). Він туди ввів міністра цифрової трансформації Михайла Федорова.

 

Відповідний указ опублікований на сайті Офісу президента.



В указі говориться: "увести до персонального складу Ради національної безпеки і оборони України Федорова Михайла Альбертовича - віце-прем’єр-міністра України - міністра цифрової трансформації України".

 

Михайло Федоров, до того як став міністром Михайло Федоров: від студентського мера до міністра цифрової трансформації цифрової трансформації, працював позаштатним радником Володимира Зеленського з digital-напрямку, він відповідав за напрямок цифрової економіки.

 

Сьогодні відбудеться засідання РНБО. Втім, прийняття особливо гучних і сенсаційних рішень на засіданні не очікується. Зеленський підтвердив, що 19 березня відбудеться засідання Ради національної безпеки та оборони. Однак поки невідомо, які саме питання будуть на порядку денному.

 

Нагадаємо, раніше президент Володимир Зеленський прокоментував останні рішення РНБО. Він пояснив, що таким чином Україна "дає здачі".

 

Зазначимо, секретар РНБО заявив, що на наступному засіданні РНБО продовжать розглядати санкції.

 

Також зазначимо, що РНБО затвердила створення Центру протидії дезінформації.