Десятки «слуг народу» не поїхали на Донбас

09:53, 21.10.2020
Десятки «слуг народу» не поїхали на Донбас

В ОП кажуть,шо це добровільна поїздка на Донбас "слуг народу".

Близько сотні народних депутатів із фракції партії "Слуга народу" вранці 21 жовтня виїхали з робочою поїздкою на Донбас, яка триватиме впродовж двох днів.

 

Як інформує УМ, про це повідомиа заступниця голови фракції Євгенія Кравчук в коментарі "Укрінформу"

 

"Ми не будемо робити там засідання – це робоча поїздка депутатів. Участь у ній беруть близько ста членів фракції. Ми, коли приїдемо на місце, розділимося на менші групи по 10-12 людей, і цими групами поїдемо з конкретними бригадами на місця їхньої дислокації, де й будемо ночувати. Групи з депутатами будуть розтягнуті фактично по лінії фронту. Думаю, що охопимо й Донецьку, і Луганську області. Перебуватимемо на Донбасі два дні... Це добровільна поїздка. Частина депутатів не поїхали за станом здоров‘я – хворіють або нещодавно перехворіли, або ж зайняті на виборах, оскільки є керівниками організацій, кураторами виборів", - сказала вона.

 

За словами Кравчук, під час цієї поїздки парламентарі планують поспілкуватися як з військовослужбовцями, так і цивільними в тих населених пунктах, біля яких дислокуються бригади.

 

На изображении может находиться: 1 человек

                                    Фото Максима Ткаченко

  

Результати ж роботи, проведеної на Донбасі, "Слуги народу" планують обговорити на засіданні фракції вже після повернення до Києва.

 

Як повідомляла УМ, Володимир Зеленський, виступаючи перед Верховною Радою анонсував: "120 депутатів фракції „Слуга народу“ поїдуть на Донбас. Не в Туреччину, не на Мальдіви — як колись. Депутати поїдуть на передову"