Дональд Трамп вимагає розслідувати підтримку Україною Хіларі Клінтон на виборах

14:25, 25.07.2017
Дональд Трамп вимагає розслідувати підтримку Україною Хіларі Клінтон на виборах

Дональд Трамп закликав розслідувати допомогу України в передвиборчій кампанії Хіларі Клінтон

Президент США Дональд Трамп через соцмережу звернувся до генерального прокурора Джеффа Сешнса, щоб той провів розслідування втручання представників України у вибори 2016 року для підтримки позицій Хіларі Клінтон.

"Україна застосовувала зусилля, щоб саботувати кампанію Трампа, "тихо працюючи над посиленням Клінтон". Так де ж розслідування, Генпрокуроре?" - написав Дональд Трамп у Twitter.



Ще один його твіт стосується того, що генпрокурор зайняв дуже слабку позицію в розслідуваннях проти Хіларі Клінтон.

"Генеральний прокурор Джеф Сешнс прийняв ДУЖЕ слабку позицію щодо злочинів Гілларі Клінтон (де сервери електронної пошти та DNC) та витік Intel!" - написав Дональд Трамп.



Після цього він натякнув на хабар, який нібито взяла дружина представника ФБР, що керує розслідуванням проти Клінтон.

"Проблема полягає в тому, що виконуючий обов'язки голови ФБР та особа, відповідальна за розслідування щодо Гілларі Ендрю Маккейб, отримали 700 тисяч доларів від Г. для дружину!" - додав Дональд Трамп у Twitter.



Нагадаємо, речник Білого Дому Шон Спайсер 19 липня заявив, що під час передвиборчої кампанії 2016 року Демократична партія США шукала контакти з Україною з метою зібрати компрометуючу інформацію на кандидата в президенти від Республіканської партії Дональда Трампа.