Савченко показувала непристойний жест Гройсману через порушення регламенту

14:21, 23.06.2017
Савченко показувала непристойний жест Гройсману через порушення регламенту

Надія Савченко сподівається, що колись знайдеться відео, на якому видно - Володимир Гройсман теж демонстрував "жест, який культурною мовою означає, що йому абсолютно байдуже, що думає парламент"

Народний депутат Надія Савченко прокоментувала журналісту "112 каналу" свою поведінку під час пленарного засідання парламенту тим, що це був обмін жестами із Володимиром Гройсманом, який порушив регламентні процедури.

При цьому Савченко заявила, що першим непристойний жест в її бік дозволив собі саме Володимир Гройсман.

"Прем'єр-міністр дозволив собі такий жест, який культурною мовою означає, що йому абсолютно байдуже, що думає парламент, він зробить по-моєму. Я йому у відповідь показала жест, який означає, що він помиляється, "по-вашому не буде, парламент треба поважати", - розповіла депутатка.

Вона підкреслила, що це був не конфлікт, а "обмін жестами".

"Я б не сказала, що це конфлікт. Це був обмін жестами з Гройсманом. Коли розглядався бюджет з порушенням регламентної процедури, як завжди, і коли Гройсман хотів проштовхнути з корупційними закладками та неналежним фінансуванням певних позицій, які Україні зараз найбільше потрібні", - зазначила Надія Савченко, фото із непристойним жестом якої у четвер, 22 червня, сколихнуло соцмережі.

"Я сподіваюся, що колись у Верховній Раді знайдеться відео, яке об'єктивно покаже, що сталося. Якщо подивитися, я думаю, там можна побачити два жести від прем'єр-міністра і один жест від мене", - додала Савченко.