Тарас Шевченко. 210 років: Мінкульт пропонує використовувати єдину айдентику

19:51, 27.02.2024
Тарас Шевченко. 210 років: Мінкульт пропонує використовувати єдину айдентику

Айдентика до 210-річчя Тараса Григоровича Шевченка. (mcip.gov.ua)

Міністерство культури та інформаційної політики України рекомендує використовувати єдину графічну концепцію з нагоди відзначення 210-річчя від дня народження Тараса Григоровича Шевченка – видатного українського поета та художника.

 

Як інформує УМ, про це повідомляє пресслужба МКІП.

 

"Міністерство культури та інформаційної політики України у співпраці з Харківською академією дизайну і мистецтв розробили айдентику до 210-річчя від дня народження видатного українського поета, художника Тараса Григоровича Шевченка.

 

Запрошуємо всіх охочих використовувати пакет візуальних матеріалів, який розміщений за посиланням", - йдеться у повідомленні.

 

Автори айдентики — студенти Харківської академії дизайну і мистецтв (ХДАДМ).

 

У МКІП нагадали, що 23 лютого уряд затвердив план заходів з підготовки та відзначення у березні 2024 року на державному рівні 210-річчя від дня народження видатного українського поета, художника Тараса Григоровича Шевченка.

 

Як повідомляла Україна молода, нещодавно бійці 72-ї окремої механізованої бригади ЗСУ імені Чорних Запорожців продемонстрували вціліле погруддя Шевченка у  зруйнованому Вугледарі Волноваського району Донецької області.

 

 

у Києві презентували книгу Василя Вольфарочного “Син церкви - син України”.