Євробачення: гурт Go_A з піснею «Шум» пройшов у фінал

00:10, 19.05.2021
Євробачення: гурт Go_A з піснею «Шум» пройшов у фінал

Солістка гурту Go_A Катерина Павленко під час виступу в комплексі Ahoy в Роттердамі. (Фото з ФБ-стоірнки Evrovision)

Етнічний гурт Go_A, який представляє Україну на Євробаченні, пройшов у фінал пісенного конкурсу в Роттердамі в ніч на середу.

 

Про це повідомляє Україна молода.

 

Визначення десятки фіналістів з 16-ти учасників першого півфіналу виявилося доволі нервовим для українських вболівальників.

 

Адже ведучі оголосили Україну як фіналіста останньою, десятою.

 

А спочатку було оголошено про продовження участі в конкурсі таких країн як: Норвегія, Ізраїль, Росія, Азербайджан, Мальта, Литва, Кіпр, Швеція і Бельгія.

 

Тож інтрига трималася до останнього і не було зрозуміло чи таки потрапляє гурт Go_A до фіналу.

 

 

Не дивно, що український коментатор першого півфіналу Євробачення-2021 Сергій Притула назвав оголошення фіналістів достатньо "валідольним". 

 

"Ми у фіналі Євробачення 2021! Дякуємо за шалену підтримку та віру в нас!", - написали учасники гурту, які виступали під №15. 
 
До речі, вперше на Євробаченні прозвучала пісня повністю українською мовою. 
 

 
Автоматично до фіналу, як і завжди, пройшли країни-засновники Євробачення: Великобританія, Німеччина, Франція, Іспанія, Італія та країна-переможець минулого конкурсу - Нідерланди. 
 
Нагадаємо, 18 травня у Роттердамі відбувся перший півфінал Євробачення-2021, у якому виступили 16 учасників, серед них український гурт Go_A.
 
Цьогорічний міжнародний пісенний конкурс відбувається з 18 до 22 травня в Роттердамі.
 

Як повідомляла «УМ», пісня «Шум» етнічного гурту Go_A, який представляє Україну на Євробаченні, викликає в іноземних фанатів конкурсу бажання вчити українську мову.