Макаревич вражений красою міст західної України

18:05, 12.05.2021
Макаревич  вражений  красою міст  західної України

Андрій Макаревич з дружиною Ейнат Кляйн: міста західної України - це вам не російська "дира".

Легендарний  російський виконавець, лідер гурту «Машина часу» Андрій Макаревич, відомий своїми антипутінськими виступами та підтримкою нашої держави,  подорожує із концертами західною Україною.

 

Так, 9 травня фронтмен гурту «Машина часу» виступив на сцені драматичного театру імені Ольги Кобилянської у Чернівцях.

 

Відомого співака разом з дружиною Ейнат Кляйн чернівчани помітили під час  прогулянки  центральною частиною міста, зокрема, на пішохідній туристичній вулиці Кобилянської.

 

Як інформує УМ, про це музикант написав на своїй сторінці у Facebook.


Андрій Макаревич поділився своїми враженнями від українських міст.  Він розповів, що побував під час поїздки і виступів з джазовим ансамблем Yo5 в Тернополі, Хмельницькому, Рівному, Чернівцях та Кам'янці-Подільському. Рокер зазначив, залишився приємно здивований чистотою цих міст, красою архітектури та інфраструктурою.

 

«Їздимо західною Україною – Тернопіль, Хмельницький, Рівне, Чернівці... Я, зізнатися, очікував побачити все-таки деяку глушину – маленькі міста по 200 000 чоловік. А побачив чудову (і прекрасно відреставровану) архітектуру, стильні ресторани, чистоту. І дуже хороших глядачів», – написав Макаревич у Facebook.

 

Також  він похизувався  знімками із Чернівців та Кам’янця-Подільського. На знімках видно знаменитий Чернівецький університет, старовинну Кам'янець-Подільську фортецю, різні театри, церкви та храми, пам'ятні будівлі, прості вулиці та будинки.

 

Додамо, що 11 травня,  Андрій Макаревич виступав у Львові.