За українським пайком «полює» противник – комбат Крижанівський

15:48, 02.12.2023
За українським пайком «полює» противник – комбат Крижанівський

Особовий склад абсолютно задоволений українським пайком. (espreso.tv)

Підполковник Нацгвардії, командир 4-го батальйону оперативного призначення бригади "Рубіж" Михайло Крижанівський каже, що на сьогодні якість українських пайків перевищує той рівень продовольчого забезпечення, який був в українській армії 10 років тому.

 

Як інформує Україна молода, про це комбат розповів у етері Еспресо в суботу.

 

"Якщо порівнювати забезпечення української армії 10 років тому, то український пайок у цьому та минулому роках перевищує за якістю. Особовий склад абсолютно задоволений українським пайком.

 

А противник на наші пайки полює. Якщо щось залишається, тобто відбулися певні дії або були втрачені позиції, то ворог дуже користується цим пайком. Ми ще маємо швейцарський пайок, який нічим не перевершує український", - зауважив командир 4-го батальйону оперативного призначення бригади "Рубіж".

 

За його словами, у бригаді "Рубіж" щодо продовольчого забезпечення та провізії немає жодних проблем. Інколи бувають затримки з доставкою, але ці питання швиденько вирішуються і завжди є підвіз нових запасів провізії для особового складу.

 

Як повідомляла «УМ», на Київщині викрили на багатомільйонних оборудках з харчами посадовців військової частини. Вони забирали щонайменше 30% продуктів зі складу, зменшуючи відповідно добові норми харчового забезпечення для військових, а потім продавали вкрадене керівникам ресторанів та магазинів.