Останні зйомки: Анджеліна Джолі завершує кар'єру в Голлівуді

16:07, 09.12.2023
Останні зйомки: Анджеліна Джолі завершує кар'єру в Голлівуді

Анджеліна Джолі оголосила про свої останні зйомки у Голлівуді.

Оскароносна акторка Анджеліна Джолі зробила сенсаційну заяву: вона прощається з Голлівудом. Наступний фільм може стати останнім в її кар’єрі.

 

Після цього багатодітна зіркова мама хоче зосередитися на своєму однойменному ательє з шиття одягу, яке відкрила нещодавно.

 

Як інформує Україна молода, про це вона повідомила у інтервʼю виданні Wall Street Journal.

 

Кіностудія Disney почала розробку третього фільму у франшизі “Малефісента”, в якому Анджеліна виконала головну роль у минулих фільмах. Джолі заявила, що ця стрічка скоріш за все стане останньою в її фільмографії. Зі словами акторки, вона втомилася від Голлівуду.

 

“Оскільки я виросла в Голлівуді, він ніколи не справляв на мене особливого враження. Я ніколи не вважала його чимось значущим та важливим. Я могла й не стати акторкою. На початку своєї кар’єри я не очікувала, що буду настільки публічною”, – зазначила акторка.

 

Остання частина франшизи, “Малефісента: Владичиця пітьми” вийшла 2019 року. За чутками, режисером нової стрічки стане Жауме Кольєт-Серра, відповідальний за постановку фільму “Чорний Адам”. До речі, в українському варіанті Анджеліну у двох попередніх частинах дублювала акторка Ольга Сумська.

 

Анджеліна додала, що, якби сьогодні їй знову довелося обирати сферу діяльності, то голлівудську кар’єру вона не обрала б. Акторці не подобається, що їй доводиться постійно ділитися особистими подробицями свого життя, і до неї постійно прикута загальна увага. За словами Джолі, після розлучення з Бредом Піттом багато чого змінилось.

 

“Коли я тільки починала, я не очікувала, що буду такою публічною і мені доведеться стільки ділитися… Частина того, що сталося після розлучення: я втратила можливість жити і подорожувати так само вільно. Я переїду, як тільки зможу. Мені хотілось би пожити в Камбоджі”, – сказала Анджеліна.

 

З цією країною Анджеліну багато чого зв’язує. Саме там 2002 року вона всиновила старшого сина Меддокса, знялась в фільмі про Лару Крофт та стала займатися питаннями біженців.

 

Джолі також зізналася, що зараз у неї майже немає жодного соціального життя: у неї мало друзів, і спілкується вона насамперед зі своїми дітьми. Крім того, серед її близьких знайомих є кілька біженців.

 

“Люди, що пройшли через труднощі, набагато чесніші і товариські, і мені спокійніше з ними. Чому мені подобається проводити час з людьми, які вижили? Вони зі стільки зіткнулися в житті, що це допомагає знайти не тільки силу, а й людяність”, – зізналась Анджеліна.

 

Джолі зазначила, що зараз працює над своїм ательє в Нью-Йорку, і зізналася, що збирається дати роботу біженцям, навіть якщо це буде збитковим.

 

“Я, ймовірно, втрачу гроші, можливо, навіть на якийсь час. Якщо я зможу зрештою реалізувати на практиці деякі речі, які, на мою думку, будуть покращеннями, і просто вийти на окупність, це буде величезна перемога”, – додала Джолі.

 

Саме цим і планує займатися після акторської кар’єри Джолі, яка вже давно не грає за правилами Голлівуду: не відвідує премії, гламурні світські заходи і нечасто дає інтерв’ю. На відміну від свого колишнього чоловіка Бреда Пітта, з яким й досі судиться, зокрема щодо виноробні у Франції.

 

Як повідомляла УП, Анджеліна Джолі відвідала урочистий обід у Білому домі разом із сином Меддоксом з нагоди приїзду президента Південної Кореї Юн Сок Еля та його дружини Кім Кон Хі. Для цього Анджеліна одягла довгу біло­сніжну сукню, а Меддокс з’явився в чорному смокінгу.