Вакарчук став батьком

14:19, 26.08.2021
Вакарчук став батьком

Святослав Вакарчук - щасливий татусь.

Святослав Вакарчук – 46-річний фронтмен гурту «Океан Ельзи» та екслідер партії «Голос»  –  уперше став батьком.

 

Як інформує УМ, про це повідомила прессекретарка Вакарчука Вікторія Хоменко.

 

Вона підтвердила, що у Вакарчука народився син, якого назвали на честь батька співака — Іваном.

 

«Тато і мама Івана вирішили не розголошувати будь-яку іншу інформацію. А також просять з повагою поставитися до їх рішення та права на приватне життя», — повідомила, зокрема, Хоменко.

 

Вона зазначила, що інформація щодо 19 серпня, як дати народження, не відповідає дійсності. Водночас прессекретарка Вакарчука не повідомила ані справжню дату народження дитини, ані те, ким є його матір.

 

Це перший син 46-річного співака – з колишньою дружиною, стилісткою Лялею Фонарьовою, Вакарчук дітей не завів. Замість цього він виховував дочку своєї обраниці Діану, яку з часом прийняв у свою творчу команду.

 

Пара розійшлася в червні цього року після 20 років відносин, але з них у шлюбі вони були шість років – офіційно відносини вони зареєстрували лише у 2015 році.

 

Нагадаємо, що 11 червня минулого року лідер партії «Голос» Святослав Вакарчук оголосив про складання депутатських повноважень. 26 червня, на позачерговому з’їзді партії «Голос» делегати ухвалили рішення про припинення депутатських повноважень Святослава Вакарчука.