Зеленський випив шампанського із нагородженими зірками шоу-бізнесу, фото

22:29, 07.07.2020
Зеленський випив шампанського із нагородженими зірками шоу-бізнесу, фото

Зеленський "обмив" нагороди із зірками шоу-бізнесу шампанським. (Фото Офісу президента)

«Україна молода» вже повідомляла, що президент України Володимир Зеленський винагородив представників шоу-бізнесу, а також науковців, військових, діячів культури тощо з нагоди Дня Конституції півтора тижні тому.

 

Вочевидь, глава держави бажав нагородити достойників орденами і званнями особисто, тож така можливість у нього з’явилася саме у вівторок, 7 липня.  

 

 Відтак, на Банковій зібралися популярні співаки, ведучі, гуморист з Одеси та інші, а президент Зеленський буквально «світився» від щастя і почувався немов «риба у воді» у звичній «тусовці» шоу-бізнесу, що видно зі світлин президентських фотографів.

 

Про це повідомляє «Україна молода» з посиланням на Офіс президента у вівторок.

 

У повідомленні зазначається, що глава держави «вручив державні відзнаки, яких були удостоєні видатні українці за значний особистий внесок у державне будівництво, зміцнення національної безпеки, науково-технічний, культурно-освітній розвиток Української держави, вагомі трудові досягнення, багаторічну сумлінну працю».

 

Під час церемонії Володимир Зеленський зауважив, що державна нагорода – це можливість продемонструвати, що Україні небайдужі талановиті громадяни.

 

 

«У всіх людей різне ставлення до державних нагород: хтось цього чекає все життя, хтось каже, що це пережиток Радянського Союзу. Для когось, особливо для народних артистів, телеведучих та відомих людей, – це просто нагорода. Мені здається, перш за все, це дуже важливо для держави, адже вона точно знає, кого нагороджує», –сказав президент.

 

За його словами, для держави однаково важливі всі сфери та професії: медіа, медицина, правопорядок, оборона, мистецтво та шоу-бізнес.

 

«Якщо людина дійсно талановита, державі дуже важливо показувати її людям. Тому що є багато напрямів, де дійсно талановиті люди, та про них ніхто не знає. Тому що їх не показують щодня по телевізору, але вони багато роблять для України», – сказав достойникам Зеленський.

 

                                "Потап" продемонстрував панібратські стосунки з президентом Зеленським. 

 

У свою чергу співак, композитор та продюсер Олексій Потапенко «Потап», якому  присвоєно почесне звання «Заслужений артист України», заявив, що для нього ця нагорода демонструє визнання хіп-хоп-культури з боку держави.

 

 

«У мене була дитяча мрія – змалку хотів, щоб людина, яка займається хіп-хоп-культурою, хоч раз була визнана своєю державою. І ось це сталося. На цьому всі мої державні нагороди закінчаться, тому що я вписав своє ім’я в історію – це визнання державою хіп-хоп- і реп-культури в моїй особі», – сказав «Потап», в репертуарі якого майже немає пісень українською.

 

Співачка Ірина Білик, яку нагородили орденом Княгині Ольги III ступеня, назвала цю подію спільним досягненням – її самої та прихильників.

 

 

«Якщо є сильна держава Україна, то потрібні державні нагороди сильним і талановитим людям. Я дякую за довіру й за любов до моєї творчості всім, хто мене любить», – сказала артистка, яка останні роки співає виключно російською.

 

 

Тоді як режисер та сценарист Наріман Алієв, який отримав почесне звання «Заслужений діяч мистецтв України», наголосив на важливості державної підтримки вітчизняного кінематографу. Адже це дасть можливість індустрії в майбутньому стати незалежною.

 

 

Поруч із Тіною Кароль Володимир Зеленський виглядав особливо втішеним. 

 

 

Співак Арсен Мірзоян, як і "Потап" став Заслуженим артистом України. 

 

Як повідомляла «УМ», один з вищих орденів - Орден князя Ярослава Мудрого ІV ступеня присвоєно віце-президенту НОК Валерію Борзову і співакові Василю Зінкевичу.