Дякуємо вчителям і няням: google випустив новий дудл

22:00, 17.04.2020
Дякуємо вчителям і няням: google випустив новий дудл

На тематичному малюнку від пошуковика сердечко потрапляє до стилізованої фігурки вчителя у масці, який стоїть перед дошкою.

Компанія Google створила нові дудли, які ведуть на сторінки з подяками працівникам,  які безпосередньо залучені до боротьби із коронавірусом COVID-19: вчителям, вихователям і няням.

 

Новий дудл було присвячено педагогам у п’ятницю, 17 квітня.

 

Вже за традицією перша буква «G» в логотипі компанії посилає серце вчителю, на якого дотепно перетворилася буква «е». Серце — своєрідна подяка всім вчителям, які продовжують працювати під час пандемії.

 

До речі, на тематичному малюнку від пошуковика сердечко потрапляє до стилізованої фігурки вчителя у масці, який стоїть перед дошкою. При цьому, перед педагогом стоїть розкритий ноутбук, як натяк на те, що нині школярів навчають дистанційно, завдяки мережі Інтернет.

 

Новий дудл вже десятий із серії Doodles. Раніше Google також дякував двірникам, працівникам сільського господарства, продуктових магазинів, екстрених служб, комунальних служб, лікарям, медсестрам, вченим, працівникам служб доставки, пакувальникам і кур'єрам, дослідникам.

 

У деякі дні дудли виходили в образі працівників різних професій одночасно. Наприклад, дудл, присвячений працівникам екстрених служб, включав і пожежних, і поліцейських.

 

Тим самим адміністрація пошуковика пояснює, що саме завдяки цим людям ми можемо залишатися вдома дотримуючись карантину.

 

Натискання на дудл веде на сторінку пошуку: “Спасибі всім, хто допомагає боротися з коронавірусною хворобою”.

 

Як повідомляла «УМ», минулого тижня Google розпочав серію дудлів, щоб подякувати багатьом людям, які щодня боряться із Covid-19 – від лікарів та медсестер, які доглядають за людьми на передовій, до викладачів та працівників сільського господарства, які роблять все для того, щоб товари та послуги були ще доступнішими.

 

 Минулого разу адміністрація Google подякувала усім кур’єрам і кухарям.

 

Першим користувачі побачили дудл від 6 квітня, присвячений працівникам охорони здоров’я та вченим, які займаються розробкою вакцини проти вірусу.