Михайло Мудрик змужнів і покращує результати – тренер ФК «Челсі»

13:26, 30.03.2024
Михайло Мудрик змужнів і покращує результати – тренер ФК «Челсі»

Михайло Мудрик визнаний "Левом матчу" Укоаїна-Ісландія. (Фото УАФ)

Головний тренер британського ФК «Челсі» Маурісіо Почеттіно вважає, що українець Михайло Мудрик покращує свої результати, як гравець клубу.

 

На його думку, робота з такими футболістами допоможе клубу в майбутньому виграти АПЛ.

 

Як інформує Україна молода, таку позицію тренера наводить видання Standard.

 

Пан Почеттіно зазначив, що українцю необхідний час. Але він вже зараз бачить позитивні зміни щодо гравця.

 

"Я помітив, що він змужнів. Я помітив, що він є хорошим прикладом гравця, якому потрібен час, щоб удосконалитися, щоб стати більш зрілим і зрозуміти, де він знаходиться.

 

Їм усім потрібен час. У нас є досвід роботи з такими гравцями. У нашій команді занадто багато людей, які потребують допомоги.

 

Ми знаємо, що іноді їм важко, але іноді нам потрібно змусити їх почуватися не дуже комфортно в їхній ситуації, вивести їх із зони комфорту. Для нас це – допомогти", – зазначив головний тренер.

 

Тож він вірить, що його підопічні зможуть виграти АПЛ: "Ми знаємо, що робимо, і одного разу ми виграємо Прем’єр-лігу. Якщо ні – прийде інший тренерський штаб, щоб це зробити, тому що цей процес має відбутися і найкращим чином. Інакше молодим гравцям буде неможливо рости.

 

Сьогоднішні аналітичні дані ставлять нас у четвірку лідерів. Але з різних причин ми не там. Ви можете завдати 20 ударів по воротах і не забити, як ми у матчі з Лестером, а суперники роблять один удар в площину і забивають два голи. Це футбол".

 

Зауважимо, що у нинішньому сезоні Мудрик провів 30 матчів за Челсі у всіх турнірах. На рахунку українця шість голів та три асисти.

 

Як повідомляла «УМ», на цьому тижні у матчі Україна-Ісландія саме гол Мудрика вивів синьо-жовтих на чемпіонат Європи, четвертий для нашої національної команди в історії.