Ярослава Магучіх знову сфотографувалась з росіянкою Марією Ласіцкене

15:40, 09.09.2021
Ярослава Магучіх знову сфотографувалась з росіянкою Марією Ласіцкене

На задньому плані: Ірина Геращенко, Марія Ласіцкене (в центрі) і Ярослава Магучіх. (Фото: instagram.com/eleanorpatterson)

Українська легкоатлетка Ярослава Магучіх зробила повторний знімок переможців з російською спортсменкою Марією Ласіцкене після етапу "Діамантової ліги" в Цюріху.

 

Щоправда, нині спільне селфі зробили кілька легкоатлеток, а не лише Магучіх і Ласіцкене.

 

Також на знімку немає прапорів держав.

 

Як повідомляє Україна молода, відповідне селфі та інші групові фото виклала австралійська стрибунка Елінор Паттерсон в Instagram.

 

На одному з них разом позують Магучіх і Ласіцкене. При цьому, росіянка обіймає українку за плече.

 

Також на спільній світлині поруч з росіянкою стоїть ще одна українська легкоатлетка – Ірина Геращенко. Вона опублікувала спільне фото у своїх сторіз.

 

 

Зауважимо, що Ласіцкене, яка належить до ЗС РФ, виграла на цих змаганнях золото, а Магучіх, яка належить до ЗСУ, здобула срібну медаль.

 

Як повідомляла «УМ», призерка Олімпійських ігор в Токіо українка Ярослава Магучіх зробила спільне фото зі спортсменкою Марією Ласіцкене, що представляє Росію.

 

Це викликало неабиякий скандал в Україні. Пані Магучіх навіть запросили на бесіду до Міноборони, адже російсько-українська війна накладає певні обмеження на спортсменів, які представляють Україну на міжнародних змаганнях.

 

Сама Магучіх заявила після прибуття в Україну, що фотографуванням із росіянкою Ласіцкене не висловлювала "жодної політичної позиції", а також дуже шанує захисників України.