Євро-2020 стартує з перемоги Італії над Туреччиною

00:27, 12.06.2021
Євро-2020 стартує з перемоги Італії над Туреччиною

Збірна Італії отримала вражаючу перемогу з рахунком 3:0.

Збірна Італії отримала вражаючу перемогу з рахунком 3:0 над командою Туреччини у матчі-відкритті чемпіонату Європи з футболу.

 

Як повідомляє Україна молода, поєдинок пройшов у п`ятницю 11 червня на стадіоні "Оліміпіко Стадіо" у Римі.

 

Зауважимо, що Італія мала перевагу увесь матч і забила три логічних м`ячі, хоча могла і більше. У перші 45 хвилин Туреччина зуміла залишити свої ворота "сухими".

 

Чудовий момент був у Джорджо Кьєлліні, але його удар з під поперечки витягнув воротар турецької команди. Ще один шанс був у Чіро Іммобіле, і його удар був трохи неточним.

 

Окрім цього, тричі м`яч наче влучав у руку гравцям збірної Туреччини у власному штрафному майданчику, але жоден 11-метровий удар рефері не поставив.

 

У другому таймі перевага італійців трансформувалася у три забитих голи. На 53-й хвилині після прострілу з флангу Демір Демірал забиває автогол - 1:0. Італійці на цьому не зупинилися і продовжували атакувати. На 66-й хвилині рахунок стає 2:0. Удар Леонардо Спінеццоли голкіпер турків відбиває, а на добивання першим був Імоббіле, котрий пробив у кут воріт.

 

Збірна Туреччини нічого не зуміла протиставити Скуадра Адзуррі і пропустила ще й третій гол. На 79-й хвилині після помилки захисника збірної Туреччини Лоренцо Інсіньє ударом на техніку робить рахунок розгромним - 3:0.

 

Як повідомляла «УМ», на всіх заходах Євро-2020 українська делегація матиме значки з великою емблемою національних збірних та гаслами "Слава Україні!", "Героям Слава!".

 

Напередодні УЄФА зобов'язав українську сторону прибрати з форми на Євро-2020 гасло "Героям слава" після того, як в ньому побачили політичний контекст.

 

Після цього Виконком Української асоціації футболу (УАФ) затвердив офіційний футбольний статус гасел федерації «Слава Україні!» і «Героям слава!».

 

Чемпіонат Європи з футболу стартував 11 червня. А збірна України розпочне виступи на турнірі в Амстердамі 13 червня.

 

Так, Україна посіяна в групу C разом з Нідерландами, Австрією та Північною Македонією.

 

Відкриє турнір збірна матчем з Нідерландами в Амстердамі ввечері 13 червня. Далі вона повернеться в Бухарест, де розташовується її тренувальна база на час турніру, і зіграє в столиці Румунії матчі проти Північної Македонії 17 червня і Австрії 21 червня.